Zorg voor een sfeervol en professioneel kantoor met de juiste kantoorinrichting

Een kantoor is niet zo maar een kantoor. Je kunt een ruimte huren en daar enkele stoelen en bureaus in zetten, maar daarmee is het nog geen kantoor. Een woning met een paar stoelen en tafels is immers ook geen kantoor. Een kantoor wordt pas een echt kantoor op het moment dat het als kantoor in gebruik wordt genomen. Maar voordat het als kantoor in gebruik genomen kan worden zal er eerst iets aan de kantoorinrichting gedaan moeten worden. Pas als de kantoorinrichting voldoet aan de eisen van een kantoor kunnen mensen er in gaan werken. Zo heb je bijvoorbeeld bureaustoelen nodig en bureaus. Zonder deze twee meubelen kun je immers niets beginnen. Vervolgens heb je voor de kantoorinrichting ook kasten nodig en meubelen waarin je bijvoorbeeld mappen kunt opbergen. Afhankelijk van het soort werkplek heb je ook nog eens verschillende meubels nodig. Voor het nieuwe werken is het bijvoorbeeld gebruikelijk om de kantoorinrichting aan te passen aan de functies die uitgevoerd worden. Zo heb je bijvoorbeeld te maken met een vergaderruimte, een ruimte waarin gebrainstormd kan worden, een stille ruimte waar in afzondering gewerkt kan worden en een ruimte waarin gezamenlijk gewerkt kan worden. Het idee van dit nieuwe werken is dat elke functie in principe een eigen werkplek nodig heeft met de bijbehorende meubels, zodat de desbetreffende functie zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kan worden. In plaats van dat iedereen, ongeacht zijn of haar functie, aan een zelfde soort bureau zit, is het nieuwe werken erop gericht om de kantoorinrichting op een manier vorm te geven waarbij iedereen op de meest efficiënte wijze zijn of haar functie kan uitoefenen. De kantoorinrichting is dus erg afhankelijk van hoe je wil gaan werken en wat voor soort werk er gedaan moet worden. Heb je veel overleg nodig dan is een comfortabele bank of een modulair zit systeem natuurlijk erg handig. Wil je juist zorgen dat mensen niet worden afgeleid, dan kun je met vaste werkplekken gaan werken. Wil je juist communicatie in de hand werken, dan zijn flexplekken weer een goede optie. In alle gevallen zal de kantoorinrichting anders moeten worden vormgegeven. Daarom is het dus ook een goed idee om van te voren goed te weten hoe je als manager wilt gaan werken met je werknemers. Vervolgens kun je op basis van die principes beginnen aan de kantoorinrichting. Daarnaast is het natuurlijk ook van belang dat je als manager goed nadenkt over het welzijn van je werknemers. Helemaal als je de kantoorinrichting vanaf nul kunt realiseren, dan is het voor de werknemers erg fijn als je het kantoor voorziet van ergonomisch verantwoorde meubelen. Niet alleen is dit prettig voor de werknemers die hierdoor geen rug en schouderklachten krijgen, maar ook voor het bedrijf zelf is het goed, want door dit soort meubelen hebben werknemers minder pijn en presteren ze logischerwijs dus ook veel beter.

De kantoorinrichting regel je natuurlijk via Havic

Hoe je je kantoorinrichting ook wil vormgeven, het is altijd goed dat je alle verschillende soorten van kantoorinrichtingen kunt regelen via Havic. Havic-kantoormeubelen.be heeft namelijk alles op het gebied van kantoormeubelen. Hierbij kun je denken aan de volgende categorieën:

  • Werkplekken
  • Vergaderen
  • Opbergen
  • Kantine
  • Directie
  • Ontvangst

Dus of je nou een vergaderruimte wil inrichten of een werkplek, bij Havic ben je zeker aan het juiste adres. Verder is het goed om te weten dat zaken als bureaustoelen altijd ergonomisch verantwoord zijn, dus je werknemers zullen niets te klagen hebben. Dit komt de productiviteit natuurlijk alleen maar ten goede. Natuurlijk horen de receptie en kantine ook bij de kantoorinrichting en ook daarvoor kun je terecht bij Havic. Als je meer wil weten over de verschillende mogelijkheden, dan kun je het beste even een kijkje nemen op de website. Hier vind je dan ook meteen alle foto’s van de artikelen die te koop zijn bij Havic. Wil je de artikelen liever zelf uittesten, dan kun je terecht in één van de drie verschillende showrooms in Nederland of België. Je vindt deze showrooms in Gouda, Veghel en Breendonk. Een showroom is handig, want je kunt een bureaustoel bijvoorbeeld van dichtbij bekijken. Maar het is uiteraard ook handig om een bureaustoel even uit te testen om te kijken of je er lekker in kunt zitten of niet. Het mag immers nog zo’n ergonomisch verantwoorde bureaustoel zijn, dan nog kan het zijn dat jouw lichaam er niet blij van wordt. In die zin is een showroom natuurlijk ideaal. Je kunt er daarna alsnog voor kiezen om de gewenste producten gewoon online te bestellen.

Waarom kiezen voor Havic?

Er zijn verschillende redenen waarom Havic een goede keuze is. Ten eerste kun je alle artikelen gemakkelijk online bestellen. Je hebt dus geen kopzorgen wat betreft het hele winkelproces. Als managers is dat natuurlijk wel zo fijn, want je kunt alles gewoon online bestellen en het wordt vervolgens netjes op het toekomstige kantoor bezorgd. Een bijkomend voordeel is dat deze bezorging helemaal gratis is. Tevens kun je er voor kiezen om alles ter plaatste te laten monteren. In principe kun je de ruimte in een tijdsbestek van 24 uur volledig om toveren tot een volwaardig kantoor. Verder heb je de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment. Daarnaast worden alle producten die je online bestelt direct vanuit de fabriek geleverd. Al met al is Havic dus een uitstekende keuze voor de kantoorinrichting.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn