Telefoonnummer Ebem gevonden via geweldige dienst van Be-klantendienst

Hoe vaak het me niet is voorgekomen dat ik op zoek ben naar een telefoonnummer van een klantenservice en ik geen internetbereik heb op mijn mobiel? Ik kan geen contact leggen met de klantenservice omdat ik het telefoonnummer niet kan opzoeken. Ik kan het mij niet eens meer heugen hoe vaak dit is gebeurd. Ik heb een oud model mobiele telefoon en een klein internetbundel in combinatie met slecht bereik. Laatst was ik op zoek naar het telefoonnummer van Ebem. Ik typte de zoekopdracht in en hoopte dat mijn mobiel met een snel Google resultaat zou komen. Blijkbaar was mijn bereik heel slecht en de zoekopdracht naar het telefoonnummer van Ebem bleef maar draaien en draaien. Er kwam geen resultaat uit. Het is zo frustrerend als dit gebeurt. Je wilt eigenlijk gewoon zo snel mogelijk resultaat maar in de tussentijd loop je maar rond met je mobiel in de hand in de hoop dat je net in die ene hoek van de supermarkt een betere internetverbinding hebt. Omdat mijn mobiele internet mij geen zoekresultaat gaf, ben ik richting de bibliotheek gegaan. Ik heb een bibliotheekkaart en met de kaart kan ik gratis internetten. Ik hoopte dat ik snel het telefoonnummer van Ebem in handen zou krijgen. Ik vond uiteindelijk het telefoonnummer en kon contact krijgen met het bedrijf. Dat was echter niet het enige dat ik vond. Ik vond ook informatie over Be-klantendienst.

Meer te vinden dan alleen het telefoonnummer van Ebem

Ik had nog nooit eerder kennis genomen van de Be-klantendienst.be en de service die deze dienst biedt. Als je stilstaat bij de diensten die zij bieden, vraag je je af waarom een dergelijke service niet eerder is bedacht. Laat staat waarom deze diensten niet wijd verbreid bekend zijn bij de consumenten. Het is een geweldige service die een uitkomst biedt in tal van situaties. Toen ik op zoek was naar het telefoonnummer van Ebem had ik met gemak het nummer van Be-klantendienst kunnen bellen en zij hadden mij zonder problemen door kunnen verbinden met de klantenservice van het bedrijf. Het was dan ook ontzetten stom van mij, dat ik het telefoonnummer van Ebem niet had opgeslagen in mijn mobiel want ik had het een paar dagen later weer nodig. Gelukkig had ik het telefoonnummer van de Be-klantendienst wel opgeslagen in mijn telefoon. Ik belde hen op en kreeg een vriendelijke dame aan de lijn. Ze vroeg me naar welke klantenservice ik op zoek was en niet meer dan een kleine vijftien seconden later werd ik doorverbonden naar de klantenservice van Ebem. Ik moest ergens wel om mezelf lachen. Ik had het telefoonnummer van Ebem niet opgeslagen, maar de klantendienst wel! Vanaf dat moment ben ik deze service vaker gaan gebruiken en wel om de volgende redenen:

  • Meer dan 150 bedrijven ingeschreven bij deze dienst;
  • Eén belletje verwijderd van al deze bedrijven;
  • Snelle doorverbinding;
  • De meest actuele informatie van klantenservices.

Klantenbestand van Be-klantendienst aangevuld door consument

Via de site van Be-klantendienst kan iedereen suggesties aandienen van bedrijven die nog niet in het bestand van deze dienst staan. Elk bedrijf kan als suggestie worden aangeleverd. Als een voorstel van een bedrijf wordt gedaan, wordt gevraagd naar informatie over dit bedrijf en waarom dit bedrijf opgenomen dient te worden in het klantenbestand. Als het bedrijf gescreend is en de contactinformatie volledig is kan dit bedrijf ook bereikt worden via de service van Be-klantendienst. Sinds ik het telefoonnummer van Ebem zocht en uiteindelijk vond via de klantendienst raad ik iedereen deze diensten aan. Het is dan ook een telefoonnummer dat in mijn vriendenlijst staan en met enige regelmaat wordt gebeld!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn