Stap ook over op een glutenvrij dieet

Heeft u vaak last van uw darmen of van uw maag en hebt u al eens gehoord van een glutenvrij dieet? Zou u dit ook wel eens uit willen proberen, maar hebt u geen idee waar u moet beginnen?

  • Hoe komt u aan brood zonder gluten?
  • Welke snacks kunt u nog kopen?
  • Welke soepen en sauzen zijn geschikt?

Dit kunnen vragen zijn die nu door uw hoofd spoken. Dat is ook niets zo vreemd, want een glutenvrij dieet volgen vraagt om een hele omslag. Niet alleen in het eetpatroon, maar ook in het denken. Een bezoekje aan de bakker is er dan bijvoorbeeld niet meer bij… het is een feit dat veel mensen in het begin door de bomen het bos niet meer zien. Er zijn wel steeds meer glutenvrije producten in de supermarkt te vinden, maar daar komt u er nog niet mee. En daarom is het goed om te weten dat u te allen tijde een beroep op kunt doen op de organisatie Predivita. Wij hebben al vele mensen begeleid naar een glutenvrij dieet. En toen het niet makkelijk was voor hen, waren wij de steun en toeverlaat. Bovendien kunt u ons inschakelen om aan informatie te komen. Waar vindt u bijvoorbeeld een overzicht van de producten die u nog wél kunt gebruiken? Wij helpen u daar allemaal graag mee, zodat u zich een weg kunt banen naar een betere gezondheid. Wij hebben al veel deelnemers aanzienlijk op zien knappen van een glutenvrij dieet en raden het u daarom ook van harte aan. U wordt er in ieder geval niet minder van!

Vele euro’s besparen met een glutenvrij dieet

Stel, u hebt besloten om daadwerkelijk een glutenvrij dieet te gaan volgen, maar u hebt beslist geen zin om meer geld aan uw boodschappen uit te moeten geven dan voorheen. Predivita bewijst dat dit ook helemaal niet nodig is. Op onze website predivita.be hebben wij namelijk allemaal glutenvrije voeding te koop, maar dan tegen een sterk gereduceerd tarief vergeleken met de normale winkel. Het is een feit dat producten zonder gluten doorgaans wat meer kosten. Dat is ook niet zo gek, want ze worden in veel kleinere hoeveelheden verkocht. Gelukkig geven wij u de gelegenheid om voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten. Dus wilt u ook geld besparen? Aarzel dan niet en haast u snel naar onze site om ons assortiment te bekijken met eigen ogen. Als u een glutenvrij dieet volgt of gaat volgen, dan kunt u niet meer om Predivita heen. Wij hebben het goed met u voor en geven u daarom vele euro’s korting op alle producten. Welke gaat u bestellen?

Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander?

Wij kunnen het ons maar al te goed voorstellen dat een glutenvrij dieet in eerste instantie ontzettend veel vragen op kan roepen. Zeker als u de enige bent in uw omgeving die hier op overstapt. U hebt dan niemand om de fijne kneepjes van het vak van te leren. Gelukkig kunt u te allen tijde bij ons terecht met al uw vragen over glutenvrije voeding. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zitten te allen tijde voor u klaar om u te woord te staan. U kunt ons niet alleen bereiken via het contactformulier op predivita.be, maar ook door een mailtje te sturen of door even te bellen tijdens kantoortijden. Verder is het ook nog goed om te weten dat een glutenvrij dieet niet alleen darm- en maagklachten kan verhelpen, maar er ook nog eens voor zorgt dat u vele kilo’s kwijtraakt. Kortom, allemaal aan een glutenvrij dieet!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn