Goede webhosting

Tegenwoordig is het heel belangrijk dat u altijd online kunt zijn en uw vele volgers op de hoogte kunt houden van de dagelijkse bezigheden. Het is uitermate vervelend wanneer er iets niet goed is met de websites waarop u foto’s plaatst of informatie deelt. Daarom is het veel beter om zelf een goede website op te zetten. Tegenwoordig is het helemaal niet meer moeilijk om dit voor elkaar te krijgen. Veel mensen weten precies hoe ze hun eigen website willen indelen en welke informatie ze willen delen. Goede webhosting is ontzettend belangrijk voor een goede en betrouwbare website. U kunt heel veel ruimte indelen zoals u zelf wilt. Door webhosting bent u verzekerd van een snel netwerk en kunt u zelf kiezen welke extra’s u daar aan koppelt. De webhosting van TransIP zorgt bijvoorbeeld voor:

  • Een heel snel netwerk
  • Een betrouwbare set-up
  • Goede SSD webservers

Door een goed en vooral ook snel netwerk is het veel makkelijker om een goede webwinkel op te starten. U kunt bijvoorbeeld veel sneller transacties uitvoeren en dat is uiteraard heel belangrijk voor een goede omzet. Het netwerk waar uw website op aangesloten is staat verbonden met een zeer belangrijk internetknooppunt. Dit knooppunt is een van de grootste ter wereld en u kunt dus een razendsnelle verbinding verwachten. Hierdoor weet u zeker dat u alles op tijd kunt doen. De tijd van urenlang en pagina laden is voorgoed voorbij. Met de juiste webhosting weet u zeker dat u uw website perfect kunt laten lopen. Daarnaast is een betrouwbare set-up heel belangrijk. U kunt hierdoor zonder problemen de beste bereikbaarheid van uw website creëren. Bezoekers hebben dus geen enkel probleem met het snel laden van uw website, waardoor ze ook niet door zullen klikken naar de concurrent. Voor bedrijven verliezen een hoop klanten, omdat de website niet overzichtelijk is of omdat bezoekers niet lang willen wachten totdat te pagina beschikbaar is. Met de betrouwbare set-up van TransIP weet u zeker dat dit u niet zal overkomen.

Webhosting met betrouwbare servers

De uitstekende servers van TransIP zorgen voor een perfecte webhosting. U hoeft niet bang te zijn dat u veel moet doen om uw website in de lucht te houden, alles wordt voor u geregeld. Kies dus altijd voor een goed pakket voor webhosting waar u ook echt wat aan heeft. U kunt altijd klein beginnen met alleen een email pakket, maar het is verstandiger om meteen een wat groter pakket af te nemen. Wat prijs betreft maakt het niet veel uit en u heeft al snel veel meer opties. Kies bijvoorbeeld tussen de pakketten S, L en XL. Natuurlijk verschilt het vooral in GB, maar u kunt ook kijken naar de hoeveelheid databases en ondersteuning. Door dit van te voren te bekijken hoeft u niet halverwege het jaar uw pakket uit te breiden.

Snel contact opnemen

Bij het grootste pakket kunt u alle extra’s verwachten. Voor maar 10 euro per maand kunt u dit pakket al gebruiken. U krijgt dan ook hele goede ondersteuning en een onbeperkt aantal email boxen. Voor bedrijven is dit ideaal en op deze manier kunt u ook gemakkelijk meer mensen aannemen zonder dat er een uitbreiding van het pakket nodig is. U kunt meteen gemakkelijk via de website bestellen en online betalen met de betaalmethode van uw keuze. Wanneer u nog vragen heeft over de pakketten of over webhosting zelf, dan kunt u uiteraard contact opnemen. U kunt dit doen door te bellen of door een email te sturen. U krijgt dat snel een antwoord zodat u door kunt gaan met het plaatsen van uw bestelling.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn