Bedrukte t-shirts

Met bedrukte t-shirts val je op een andere manier op tijdens een evenement. Het is ideaal als je met je bedrijf of een ander team op een beurs moet staan en herkenbaar wilt zijn voor de bezoekers. T-shirts bedrukken bij Printdeal.be is ook perfect als je een creatieve geest bent waarvan de creaties ook op t-shirts afgedrukt moeten worden. Geef je ontwerp door aan Printdeal.be en stel jouw bedrukte t-shirts samen om jouw ontwerpen bekender te maken. Naast het feit dat Printdeal.be t-shirts bedrukken op kwalitatieve wijze uitvoert, hebben zij ook een uitgebreide collectie aan modellen en typen beschikbaar. Zo kan je in iedere stijl jouw ontwerpen op een shirt laten bedrukken. Dus je bent niet alleen maar gebonden aan de reguliere t-shirt modellen, maar je kan ook kiezen uit de fashion uitvoeringen. Hoewel de normale modellen iedereen wel passen, sluiten ze wellicht niet aan bij jouw ontwerp of de uitstraling van jouw evenement of bedrijf. Gelukkig kan je kiezen uit fashion bedrukte t-shirts die verkrijgbaar zijn in 7 typen die verdeeld zijn in modellen met korte mouw en lange mouw. Er zijn zelfs shirts die bestaan uit twee verschillende kleuren. Wil je toch wat neutralere t-shirts bedrukken, dan heb je die keuze uit 9 basic modellen die ook verkrijgbaar zijn met korte en lange mouw.

Kleurrijke t-shirts bedrukken

Laat je t-shirts bedrukken met jouw kleurrijke ontwerp of kies een opvallende kleur die aansluit bij de stijl van de gelegenheid. In totaal zijn er voor basic shirts wel 20 kleuren beschikbaar, maar het hangt van het model af welke kleuren van toepassing zijn. Hier kom je vanzelf achter als je het model selecteert. Je ziet dan direct welke kleuren dan nog over blijven. Vervolgens bepaal je op welk gebied jouw ontwerp bedrukt mag worden. T-shirts bedrukken kan op de volgende posities:

  • Voor- en/of achterzijde
  • Op de borst
  • Op de borst en de achterzijde

Je kan je shirt helemaal samenstellen zoals jij in gedachte hebt. Bedenk ook goed welke druktechniek het beste past bij jouw ontwerp. Heb je een grote afbeelding? Dan is de full color druktechniek de beste keuze. Hier wordt gebruik gemaakt van de vier kleuren cyaan, magenta, yellow en key(zwart). Tijdens het t-shirt bedrukken vindt het mengen plaats, zodat de juiste kleuren tot stand komen die horen bij de foto. Wil je alleen een logo en kleine tekst plaatsen op de bedrukte t-shirts? Dan volstaat de PMS-druktechniek. Bij de Pantone Matching System worden de kleuren vooraf gemengd en vervolgens aangebracht op de shirts. Het is het meest geschikt voor huisstijldrukwerk.

Geef je bestanden door

Maak gebruik van de expertise van Printdeal.be op het gebied van bedrukte t-shirts. Zij zorgen ervoor dat jouw idee op een t-shirt terecht komt en deze gedragen kan worden. Of de bedrukte t-shirts voor mannen, vrouwen of kinderen bedoeld zijn, ze zijn voor alle groepen te maken. Voor alle dragers kan Printdeal.be t-shirts bedrukken die helemaal bij de uitstraling van een evenement, actie of bedrijf passen. Zorg er wel voor dat je jouw bestanden aanlevert volgens de specificaties van Printdeal.be. Deze staan beschreven in een informatiesheet die je kan vinden via de tab ‘Aanleveren’ onder het menu voor t-shirts bedrukken. Stel een uitgebreid assortiment samen zodat zoveel mogelijk mensen plezier gaan hebben van jouw bedrukte t-shirts. Per maat vul je voor de dames en heren in hoeveel je per maat wilt hebben. Vervolgens zie je de oplages die mogelijk zijn met jouw opties. Nadat je alle specificaties hebt aangegeven en de bestanden hebt toegevoegd, kan je de bestelling voor t-shirts bedrukken doorgeven. De bedrukte t-shirts ga je binnen ongeveer 5 werkdagen ontvangen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn